Početna Gradske teme U nedelju i ponedeljak izmenjen režim saobraćaja u Sremskim Karlovcima

U nedelju i ponedeljak izmenjen režim saobraćaja u Sremskim Karlovcima

0

U Sremskom Karlovcima saobraćaj će u nedelju i ponedeljak, 26. i 27. septembra biti izmenjen zbog ceremonije prenosa i sahrane posmrtnih ostataka vožda Đorđa Stratimirovića.
U nedelju, 26. septembra od 14 do 18 časova – od raskrsnice Trga Branka Radičevića sa ulicom Mitropolita Stratimirovića do raskrsnice ulice Patrijarha Rajačića sa ulicama Vojvođanska i Sonje Marinković – saobraćaj će biti potpuno obustaljen.

U ponedeljak, 27. septembra od 6 do 14 časova – od raskrsnice Trga Branka Radičevića sa ulicom Mitropolita Stratimirovića do raskrsnice ulice Patrijarha Rajačića sa ulicama Vojvođanska i Sonje Marinković, kao i od raskrsnice DPPA broj 100, sa Trgom patrijarha Brankovića do raskrsnice ulice Preradovićeva sa ulicom Ivana Mažuranića – saobraćaj će biti potpuno obustaljen.
Iz ulice Poštanska saobraćaj će biti preusmeren u Ulicu braće Anđelić; iz dela ulice Vuka Karadžića saobraćaj će biti preusmeren u Ulicu Jovana Grosa, iz ulice Karađorđeva – krak koji izlazi na ulicu Patrijarha Rajačića, saobraćaj će biti preusmeren u ulicu Karađorđeva.
Saobraćaj će biti omogućen vozilima policije, vatrogasaca, hitne pomoći i i slično.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay