Početna Gradske teme U Novom Sadu predstavljeni novi “IQOS 3” uređaji

U Novom Sadu predstavljeni novi “IQOS 3” uređaji

0

Novi Sad je oduvek bio mesto najboljeg provoda i žurki, a u subotu je lansiranje „IQOS 3“ uređaja u Svilari okupilo mnoštvo Novosađana, ali i brojne goste koji su došli da se super provedu na promociji ovog inovativnog uređaja.

IQOS 3 i IQOS 3 Multi uređaj

Čitav događaj imao je dozu ekskluzivnosti, počev od zvaničnog povoda okupljanja – dizajnerskog i tehnološkog iskoraka u vidu IQOS 3 i IQOS 3 Multi uređaja, preko same lokacije, do gostiju među kojima su se našle i neke od najvećih domaćih zvezda.

Aleksandra Duende puštala je muziku na IQOS 3 žurki u Novom Sadu

Atmosferu u ovom jedinstvenom centru kreativnosti Novog Sada su na početku zagrejale „Girls panic“ devojke koje su u puštanju muzike pronašle svoju strast, a to su mogli da osete i svi posetioci promocije. Dobro raspoloženje se prenelo i na plato ispred Svilare. Među prvima pristigli su momci iz popularne humoristične ekipe „Dnevnjak“, Miloš Milanković i Đorđije Andrić, a ubrzo za njima i blogerke i instagram senzacije iz Novog Sada, Ena Čubrilo i Tatjana Jovanović.

IQOS 3 žurka u Svilari u Novom Sadu

Trenutno najaktuelnija domaća mlada glumica, zvezda filma „Balkanska međa“ i serije „Pet“ Milena Radulović, posebno je uživala u performansu tribjut benda Džejmsa Brauna do duboko u noć. Fenomenalna atmosfera vladala je u Svilari do ranih jutarnjih sati, a posetioci su se jednoglasno složili da je to bila jedna od najboljih žurki u gradu i da je Novi Sad grad budućnosti bez duvanskog dima.

IQOS 3

Autor: NsHronika
Foto: Marko Radosavljević