Početna Gradske teme Univerzitet u Novom Sadu objavio javni konkursi Fonda “Dr Zoran Đinđić”

Univerzitet u Novom Sadu objavio javni konkursi Fonda “Dr Zoran Đinđić”

univerzitet-u-novom-sadu-jpg_660x330

Univerzitet u Novom Sadu objavio je javne konkurse za predlaganje kandidata i kandidatkinja za godišnju nagradu “Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača” za 2016. godinu i godišnju nagradu “Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka” za 2016. godinu. Rok za prijavu je 30. novembar.
Godišnja nagrada “Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača” dodeljuje se najboljem mladom naučniku i istraživaču sa teritorije AP Vojvodine.

Na konkurs mogu da se prijave kandidati i kandidatkinje u radnom odnosu u naučnim institucijama u AP Vojvodini mlađi od 35 godina. Dobitniku Nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada.

Godišnja nagrada “Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka” dodeljuje se autoru/autorki odbranjenog diplomskog rada, završnog rada na master akademskim studijama ili magistarskog rada iz oblasti filozofskih i socioloških nauka.

Kandidati i kandidatkinje moraju biti državljani Republike Srbije. Rad treba da je odbranjen u tekućoj godini za koju se dodeljuje nagrada, na univerzitetima na teritoriji Republike Srbije čiji je osnivač Republika Srbija ili AP Vojvodina. Dobitniku Nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada.

Detaljnije informacije o konkursima, uslovima, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave, mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji Univerziteta u Novom Sadu.

Autor: RTV