Početna Gradske teme Večeras na Trgu slobode Kamerni hor “Zvona”, bend “Purple rain” i DJ...

Večeras na Trgu slobode Kamerni hor “Zvona”, bend “Purple rain” i DJ Sesha

18

“Novosadski Winter Fest” stigao je i do dvadesetog dana održavanja, a interesantan program nastavlja se i večeras.

6

Sinoć smo imali priliku da slušamo hor “Kalimero” iz Novog Sada na “raspevanoj jelki”. Podrška malo starijih stigla je sa centralne bine gde su nastupili bend “Voda nad Vodama” i DJ XLX.

34

Posebno zadovoljstvo imali smo sinoć jer smo realizovali saradnju sa Operom Srpskog narodnog pozorišta i svi prisutni su sinoć mogli da vide petnaestominutni kolaž iz operete “Kneginja čardaša”.

36

Budite i danas naši gosti, drvene kućice su otvorene već od 9h, a od 18h na Singing Christmas Tree nastupiće Kamerni hor “Zvona” iz Selenče, a gošća “raspevane jelke” biće Lidija Ćulibrk, urednica magazine “Lepota i zdravlje”. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

20

Od 19h na centralnoj bini nastupiće bend “Purple rain”, a od 20h DJ Sesha.
U kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama, možete kupiti rukotvorine koje su pravili štićenici Svratišta u Futogu, novosadskog Gerontološkog centra.

39

Sve ljubitelje lepih, mirišljavih i prirodnih jelki, pozivamo da svoje novogodišnje drvo nabave na Trgu slobode. Jelku sa busenom možete kupiti na štandu JKP “Gradsko zelenilo” ispred Gradske kuće, a nakon praznika neka vam krasi dvorište ili je zasadite na nekom drugom mestu.

0RH_9735

Na Trg slobode postavili smo i veliko sanduče u koje možete da ubacite pismo Deda Mrazu. Pišite pisma i ostavljajte ih u sandučetu sve do 23. decembra, jer ćemo tog dana izvlačiti nagrade.

21

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

22

7

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here