Početna Gradske teme Večeras nastupaju hor Prosvetnih radnika, Vanja i Saša, i DJ XLX!

Večeras nastupaju hor Prosvetnih radnika, Vanja i Saša, i DJ XLX!

IMG_9439

Drugog vikenda “Novosadskog Winter Festa” sunčano i toplo zimsko vreme nas je poslužilo i uz sjajan program na “raspevanoj jelki” i centralnoj bini, na Trgu slobode je bila prava praznična atmosfera.

IMG_9452

Sinoć smo na Singing Christmas Tree slušali hor “Hohlomuški”, zatim na bini bend “Negde između”, a ispred Delta radija DJ duo Vantiz.

IMG_9426

Večeras od 18h na Singing Christmas Tree nastupa hor Prosvetnih radnika iz Novog Sada, a gošća “raspevane jelke” biće glumica Jovana Stipić. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

IMG_9861

Od 20h na centralnoj bini nastupaju “Vanja i Saša”, a nakon njih slušamo DJ-a XLX.

Fijakerom se od danas, pa do vikenda, možete provozati od 17h. Cena karte je 200 dinara, za decu mlađu od 12 godina besplatno, i možete je kupiti u velikoj kolibi kod Katedrale. Od svake kupljenje karte 50 dinara biće odvojeno za kupovinu novogodišnjih paketića koje ćemo donirati socijalno ugroženoj deci.

IMG_9622

Od danas u kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama, možete kupiti rukotvorine koje su pravila deca iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice.

Na panoima kod Miletićevog spomenika možete pogledati izložbu fotografa Color Press Grupe, Mladena Sekulića, kao i najznačajnija dela iz Galerije Matice srpske, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Muzeja savremene umetnosti Vojvodine.

IMG_9443

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

IMG_9810

IMG_9809

IMG_9745

IMG_9652

IMG_9721

IMG_9626

IMG_9435

IMG_9606

IMG_9612

IMG_9443

Autor i foto: NsHronika

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here