Početna Gradske teme Večeras se družimo sa Centrom za muzičko obrazovanje “Muzika”, bendom “5 minuta...

Večeras se družimo sa Centrom za muzičko obrazovanje “Muzika”, bendom “5 minuta slave” i O radiom!

0

IMG_1309

Još jedan sjajan dan za nama na “Novosadskom Winter Festu”. Priliku da nas razvesele na “raspevanoj jelki” imao je hor “Bubamare” iz Bečeja i u tome su uspeli. Nakon najmlađih, centralnu binu zauzeli su bend “UV” i DJ XLX i svojim energičnim nastupima uspeli da zagreju sve na Trgu slobode.

IMG_1512

Večeras od 18h na Singing Christmas Tree slušaćemo nastup Centra za muzičko obrazovanje “Muzika”, a gost “raspevane jelke” biće novinarka Ksenija Balaban. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Na centralnoj bini od 19h nastupiće bend “5 minuta slave” koji najavljuju mnogo dobre muzike:

“Mislimo da je koncept ‘Winterfesta’ dobro urađen, i da su mladi bendovi dobili priliku da sviraju pred širim auditorijumom. Takođe podržavamo humanitaran rad. Što se nas tiče, publika može da očekuje da će se dobro zabaviti uz naše autorske pesme, ali i uz obrade starijih pank-rock hitova. Želimo svima srećne praznike.”

IMG_1484

Nakon benda “5 minuta slave”, takođe na centralnoj bini, slušaćemo, kao i svakog petka, DJ sa O radija, čiji program već sada možete da slušate na Trgu slobode.

IMG_1365

Sve ljubitelje lepih, mirišljavih i prirodnih jelki, pozivamo da svoje novogodišnje drvo nabave na Trgu slobode. Jelku sa busenom možete kupiti na štandu JKP “Gradsko zelenilo” ispred Gradske kuće, a nakon praznika neka vam krasi dvorište ili je zasadite na nekom drugom mestu.
U kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama, možete kupiti rukotvorine koje su pravila deca iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice.
Na Trg slobode postavili smo i veliko sanduče u koje možete da ubacite pismo Deda Mrazu. Pišite pisma i ostavljajte ih u sandučetu sve do 23. decembra, jer ćemo tog dana izvlačiti nagrade.

IMG_1341

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

IMG_1418

IMG_1314

IMG_1299

IMG_1283