Početna Gradske teme Vikend izložba pasa svih rasa i mešanaca na Novosadskom sajmu

Vikend izložba pasa svih rasa i mešanaca na Novosadskom sajmu

0

Izložba pasa mešanaca, kao i rasnih pasa i opreme biće organizovana danas i sutra, 26. i 27. septembra, u organizaciji Novosadskog sajma i Kinološkog saveza Vojvodine.

409522_3125090689199_5584875_n
Prvi dan je posvećen izložbama pasa i opreme, edukaciji i demonstraciji veština ljubimaca. Na programu su Specijalizovane izložbe pasa, Izložba dobermana – 18. doberman kup, 6. “worlds show”, a u pokušaju da se utiče na promenu svesti o napuštenim životinjama, u saradnji sa novosadskim Udruženjem za zaštitu životinja SPANS, organizuje se Izložba napuštenih mešanaca i promoviše program o udomljavanju “Ne kupuj – udomi!”.
Sa JKP “Zoohigijena i veterina” se priređuje Izložba napuštenih rasnih pasa, a posetioci će imati priliku da pogledaju izložbe hrane i opreme i da prisustvuju demonstraciji šišanja pasa.

Drugi dan, nedelja, 27. septembar, je rezervisan za 38. međunarodnu izložbu pasa svih rasa. Ocenjivanje se organizuje u osam ringova, sa osam međunarodnih kinoloških sudija, kako iz Srbije tako i Evrope.

Izložbe počinju u 10 časova, dok je u 14 časova predviđen “Best in show”. Izložbe će se održavati u Hali “Master” Novosadskog sajma.

Autor: 021.rs, foto: NShronika