Početna Gradske teme Vučević: Novi Sad ulaskom u kapitalne projekte menja život sugrađana

Vučević: Novi Sad ulaskom u kapitalne projekte menja život sugrađana

0

“Novi Sad je sastankom s predstavnicima kineske kompanije CBRC ušao u kapitalne projekte za naš grad i zemlju, koji će biti upamćeni po tome što su značajno izmenili život naših sugrađana”, izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

“Reč je o Fruškogorskom koridoru, centralnom prečistaču za otpadne vode, koji će sprečiti zagađivanje Dunava, 90 km kanalizacione mreže, kao u o završetku zapadne obilaznice oko Novog Sada”, objavio je gradonačelnik Novog Sada na svom Instagram profilu.

“Takođe, grad dobija i četvrti most, najzapadniji most u državi, koji spaja dve obale i rasterećuje saobraćaj na tri novosadska bulevara” ističe Vučević i dodaje da do kraja ove godine kreće izgradnja mosta koji je deo Fruškogorskog koridora, a za 12 meseci kreće podizanje gradskog mosta na Dunavu, koji će biti nastavak Bulevara Evrope i spojiće se kod kružne raskrsnice u Sremskoj Kamenici i dalje ići ka Fruškogorskom koridoru. Verujem u Srbiju koja se gradi, verujem u ljude koji su vredni i koji će zasukati rukave da imamo bolju budućnost!

“Ne treba se obazirati na zle jezike i one koji sputavaju razvoj države govorancijama iz udobnih fotelja. Idemo napred, gradimo, stvaramo i menjamo našu sadašnjost kako bismo imali bolju budućnost”, poručio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Izvor: RTV
Foto: Printscreen