Početna Gradske teme Vučević i Pastor čestitali Uskrs po Gregorijanskom kalendaru

Vučević i Pastor čestitali Uskrs po Gregorijanskom kalendaru

0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio je čestitku svim građanima koji obeležavaju Uskrs po Gregorijanskom kalendaru.

“Svim vernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru, želim da najveći hrišćanski praznik provedu srećno sa svojim porodicama, i da sve dane uskršnjih praznika krasi mir i sveopšte blagostanje”, naveo je Vučević.

Iskreno se nadam, istakao je on, da će nam ovaj veliki praznik ojačati veru u lepšu budućnost i da ćemo uskoro svedočiti kraju ove pandemije, pošasti koja nas je snašla na globalnom nivou.

“Želim vam da predstojeće praznične dane provedete u krugu svoje porodice i prijatelja. Neka se radost Uskrsa, u duhu ljubavi, zajedništva i međusobnog poštovanja, samo umnožava”, naveo je gradonačelnik Vučević u uskršnjoj čestitci.

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor, takođe je uputio čestitku svim građanima koji Uskrs, najveći hrišćanski praznik, proslavljaju po Gregorijanskom kalendaru.

“Sa radošću u srcu i mislima dočekajmo Uskrs, praznik vere i pobede života. U vremenu velikih iskušenja, proslavimo ga savesno i odgovorno, čuvajmo jedni druge, pružimo pomoć, pažnju i utehu kad god možemo”, istakao je Pastor.

“Neka Uskrs dotakne ono najlepše u našim srcima, neka probudi snagu i odanost, neka nas ispuni božijom ljubavlju. Želim vam srećan i blagosloven Uskrs!”, naveo je Pastor u uskršnjioj četitci.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay