Početna Gradske teme World Class WORKSHOP #7 – Radionica znanja!

World Class WORKSHOP #7 – Radionica znanja!

Danas, 25.11. u Park City-u očekuje vas novo World Class predavanje. Njihovi predavači spremaju veoma koriste informacije o uticaju ishrane, suplementacije i treninga na nivo testosterona!

– Podsetimo se zajedno šta je to testosteron i koja je njegova uloga u organizmu? Istraživanja pokazuju da tokom godina nivo testosterona postepeno opada. Nedostatak testosterona može prouzrokovati ozbiljne posledice na zdravlje, telesnu strukturu, ali i sportske rezultate. Saznajte na koji način da to sprečite – navode u pozivu organizatori.

Regulisanje nivoa testosterona kroz pravilnu ishranu i suplementaciju – doc. dr Milan Vraneš

Tokom radionice profesor Milan Vraneš govoriće o uticaju ključnih faktora na nivo testosterona kao što su: stres, alkohol, fizička aktivnost, ishrana. Takođe govoriće i o suplementima i njihovom efektu na povećanje nivoa testosterona kao što su ZMA, Tribulus terestris, vitamin D, acetil-karnitin. Biće reči i o nekim bitnim činjenicama kada su u pitanju anabolički steroidi kao i pravilnom unošenju suplemenata (kada, koliko i kako ih kombinovati).

Uticaj treninga na povećanje nivoa testosterona – Nemanja Lunić, dipl. fizioterapeut i personalni trener

Nemanja Lunić će pričati o efektima treninga na endokrini sistem kod muškaraca i žena, koji to trening dovodi do povećanja nivoa testosterona kao i na koji način to trening izaziva. Biće reči o tome koje vežbe su najdelotvornije, kako i na koji način ih ubacivati u trenažni proces,u kom obimu, intezitetu treba raditi, kao i o tome kolike se pauze preporučuju. Saznaćete i o uticaju treninga na nivo hormona kod starijih žena i muškaraca.

– Ali to nije sve, sa nama će biti naši prijatelji iz Salti – Vegan Fast Food-a čije otvaranje je danas! Zamolili smo ih da vam se predstave: “Jelovnik je 100% veganski ali sa mnogo poznatih ukusa za sve. Svaki obrok je dovoljno obilan da niko ne ostane gladan, a da se istovremeno hrani zdravo i kvalitetno. Misija je da svaki sugrađanin stavi sa strane predrasude i proba jelovnik i time doprinese očuvanju životinja. Adresa: Braće Ribnikar 48. Tel za dostavu: 061/ 30-100-42

World Class vas poziva da povedete prijatelje i dođete da učite zajedno!

Izvor i foto: Promo