Početna Gradske teme ZA PEĐIN OSMEH MALO TREBA!

ZA PEĐIN OSMEH MALO TREBA!

ns ulice_1478017784_670x0

Svi oni koju su imali bilo kakav kontakt nekada u životu sa decom koja boluju od cerebralne paralize znaju da je i najmanji pomak, poput osmeha, nekada najveći korak za tu decu… Danas, posle jako dugo vremena Peđa je napravio neverovatan korak u svom životu – počeo je da čita! Korak velik kao ceo svet.

Upravo zbog tog nemamo pravo na odustajanje od toga da mu život učinimo lakšim… Možete mi zameriti… Možete me grditi… Možete me ignorisati… Ali, mi moramo dalje. Baš zbog ovih i sličnih koraka…

Zato je bitno da dobije svoje pomagalo VIVA 2, zato je potrebno da spremimo finansijska sredstva za redovne tretmane u Vukovom centru, zato je potrebno da redovno ima sve suplemente i dodatke ishrani i zato ćemo nastaviti da obijamo pragove, tražimo i budemo zahvalni svima koji su uz nas u našoj borbi za Peđin osmeh… Za bolje sutra… Za prvu knjigu, prvi bukvar koji će moći da pročita… Za ostvarenje Peđinih snova!

Kutija u kojoj možete ostaviti svoju donaciju za Peđu biće postavljena tokom Oktoberfest After Party-ja, 4. i 5. novembra. Lokacije možete pogledati OVDE.

Foto: Promo