Početna Gradske teme Zaposleni u JKP „Vodovod i kanalizacija“ Novi Sad ponosni na visoko priznanje

Zaposleni u JKP „Vodovod i kanalizacija“ Novi Sad ponosni na visoko priznanje

0

JKP “Vodovod i kanalizacija“ Novi Sad odlikovano je zlatnom medaljom za zasluge od predsednika Srbije Aleksandara Vučića, povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu zbog izuzetnih aktivnosti na sprečavanju širenja zarazne bolesti KOVID-19.

Iz JKP “Vodovod i kanalizacija“ podsećaju da su odmah na početku pandemije, u martu povećali proizvodnju dezinfekcionog sredstva natrijum hipohlorit u rastvoru od 1% i započeli njegovu distribuciju, ne samo na nivou grada Novog Sada, već i na nivou cele države. U saopštenju dostavljenom medijima navode da “Preduzeće poseduje odgovarajuće kapacitete za proizvodnju dovoljnih količina tog sredstva za dezinfekciju” i napominju “Veoma je važno što su u svakom trenutku mogli na vreme i u punom obimu biti snabdevene bolnice, zdravstvene ustanove, predškolske ustanove, škole, domovi za stare, kao i drugi objekti od strateškog značaja, koji su najvažniji u procesu očuvanja zdravlja građana i sprečavanja širenja zarazne bolesti KOVID-19″.

“JKP “Vodovod i kanalizacija“ Novi Sad je ponosno na visoko priznanje koje mu je dodeljeno i svakako će nastaviti da svojim aktivnostima doprinosi u sprečavanju širenja zarazne bolesti KOVID-19”, obećavaju u tom preduzeću.

Sva preduzeća, organizacije i ustanove mogu besplatno da pozovu Kontakt centar JKP “ Vodovod i kanalizacija“ na broj 0800 333-021 i dobiju detaljne informacije u vezi sa isporukom natrijum hipohlorita.

Izvor: RTV
Foto: JKP “Vodovod i kanalizacija”