Početna Gradske teme Završeni radovi u Ulici Olge Petrov

Završeni radovi u Ulici Olge Petrov

olge-pertov-uređenje-zig_660x330

Zavod za izgradnju grada saopštio su u Ulici Olge Petrov u Novom Sadu izgrađene nove saobraćajne površine, vodovodna i kanalizaciona mreža i novo javno osvetljenje.
Vrednost ove investicije je oko 30 miliona dinara, a svi izvedeni radovi završeni su u planiranom roku, saopštio je ZIG.
Započeli smo radove krajem prošle godine, koristio se svaki lep dan u ovom zimskom periodu kako bi se što pre radovi završili. Pozicija ulice je takva da delom izlazi na Bulevar Evrope pa je samim tim bilo potrebno uklopiti je u ambijentalnu celinu ovog prostora. Naime, izgrađena je nova podzemna i nadzemna infrastruktura i siguran sam da će ovi radovi doprineti poboljšanju standarda života stanovnika i ovog dela grada, zbog čega sam izuzetno zadovoljan“, izjavio je direktor Goran Višnjić, a prenosi ZIG.

Pored ovoga, radovi su se izvodili i u delu Ulice Đorđa Magaraševića koji izlazi na Bulevar Evrope. Izgrađen je nov i proširen postojeći kolovoz, izgrađeni su i nedostajući parkinzi i trotoari.

Kako bi se obezbedili svi uslovi komunalnog opremanja ove urbane celine, na delu Bulevara Evrope, uz novoizgrađene objekte, na potezu između ulica Olge Petrov i Đorđa Magaraševića, izgrađen je parking sa kosom šemom parkiranja, kao i biciklistička i pešačka staza.

Autor: Rtv
Foto: ZIG