Početna Intervju dana Nataša Bekvalac otkriva da sa izabranikom planira bebu tokom sledeće godine

Nataša Bekvalac otkriva da sa izabranikom planira bebu tokom sledeće godine

0

Sigurna u svaki svoj potez načinjen u trenutnoj životnoj fazi, pop zvezda Nataša Bekvalac smelo je odgovarala na sva pitanja magazina “Hello!”. Povoda za intervju bilo je mnogo: od novogodišnjeg dočeka u Beogradu, preko albuma koji priprema, do emotivne veze sa rukometašem Ljubom Jovanovićem. Smelo pozirajući u izazovnim haljinama mlađe sestre Kristine, otkrila je pregršt detalja iz života, zbog kojih javnost često stiče utisak da je zaista krhka, poput žive replike najpoznatije lutke na svetu.

natasa

Jeste li zadovoljni što se posle prezentacije poslednje Kristinine kolekcije “Don’t let the dress wear you” u medijskim izveštajima konačno ističe njeno zanimanje, a ne da je vaša sestra?
– Živeti i odrastati u porodici vrlo uspešnog, priznatog i poznatog oca u oblasti sporta, a zatim i dve priznate i uspešne sestre za Kristinu je bio mač sa dve oštrice. Jednim delom to joj je sigurno donosilo pozitivne stvari, ali čini mi se da joj je donelo više negativnog, pa je morala znatno više da radi, dokazuje se i odskoči u odnosu na druge, da bi njen uspeh došao do izražaja i da bi ga priznali ljudi iz sveta mode. Kao i u svakom poslu mnogo je tu podmetanja, sujete, loših stvari. Takvim ljudima više odgovara da kažu: “Lako je njoj, kad ima ovog ili onog”. To nije slučaj samo kod nas. I u svetu se deca ili braća i sestre poznatih ličnosti teško bore sa takvim stvarima…

Nastavak intrigantnog intervjua, ispovesti o dečku Ljubi Jovanoviću, pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od 24. novembra 2014. godine.