Početna Intervju dana Nenad Pagonis: S nestrpljenjem iščekujem rođenje kćerke

Nenad Pagonis: S nestrpljenjem iščekujem rođenje kćerke

0

Svetski šampion u kikboksu Nenad Pagonis uživa u najlepšem periodu svog života sa emotivnom partnerkom Majom Brukner, koja će u januaru na svet doneti njihovo prvo dete. Nasmejana trudnica odlično podnosi drugo stanje. Mada je u prethodnom razgovoru za “Hello!” izjavio da se nada sinu, budući tata otkriva da je presrećan zbog činjenice da će dobiti kćerku, te da ga je ta vest potpuno preobratila. Emotivni grubijan s nežnošću govori o očinskoj ulozi koja ga očekuje. Odlučan u nameri da stvori veliku porodicu, Novosađanin grčkog porekla otkriva da bi osim biološke dece voleo i da usvoji dete, a u uzbudljivu svakodnevicu budućih roditelja gledaoci imaju prilike da zavire u televizijskom šou-programu “Sladak život” na televiziji “B92”. Ovaj sportista nedavno se vratio u Novi Sad sa “Evropskog prvenstva” u Španiji, gde je branio titulu najboljeg u svojoj kategoriji, i sada uživa sa osobom koja u potpunosti prati njegov životni tempo.

pagonis

Da li ste lako doneli odluku da svoju intimu podelite sa širokim auditorijumom i koji je vaš motiv učešća u televizijskoj emisiji?
– Kada sam dobio ponudu da učestvujem u ovom šou-programu, prvo nisam mogao da zamislim sebe u takvoj emisiji, jer ne pratim mnogo medije, a naročito ne emisije koje se bave tuđom privatnošću. Međutim, pošto sam malo razmislio, a i na nagovor prijatelja da pristanem zbog današnje omladine koja traži uzore u licima sa televizijskih ekrana, odlučio sam da prihvatim ponudu kako bih promovisao zdrav i normalan život kakav vodima, uz Majinu podršku.

Kakve su reakcije vaše porodice, je li neko pokušavao da vas odgovori od vaše namere?
– Svi su me podržali, čak su me nagovarali da pristanem na snimanje.

Kako ste uspeli da uklopite obaveze?
– Oni koji me poznaju znaju koliko sam svestran i aktivan, pa i pored mnogobrojnih sportskih i privatnih obaveza stignem sve da odradim.

Da li Maja lako podnosi snimanja budući da je u sedmom mesecu trudnoće?
– Kao pozorišnoj glumici, kamera i scenska svetla nisu joj strana, a trudnoću nosi vrlo lepo. Sjajno se snalazi, pozitivna je i svemu daje neku šaljivu notu.

Nenad Pagonis 2

Očekujete li dečaka ili devojčicu i jeste li već odabrali ime?
– Plan je bio da, ukoliko bude dečak, ime dobije po mom preminulom ocu Vladimirosu, ali smo u međuvremenu saznali da ćemo dobiti devojčicu. Ime sam ponovo izabrao ja, a Maja je sa oduševljenjem prihvatila moj predlog. Zbog uspomene na moje korene i familiju koja je iz Soluna, to jest Tesalonikija, mislio sam da joj damo to ime, jer je i kralj Filip tako nazvao svoju kćerku. Maji se sviđa kraća verzija Tesa, ali ima vremena, dogovorićemo se.

Maštate li o velikoj porodici i koliko dece biste voleli da imate?
– Maštam o ogromnoj porodici. Čak razmišljam da u budućnosti usvojim jedno dete. Ja bih najiskrenije voleo da Maja i ja imamo što više dece, jer mislim da nema veće sreće od toga.

Kako Maja podnosi trudnoću i da li je već sve spremno za dolazak naslednika, odnosno naslednice?
– Maja sjajno podnosi trudnoću, ponekad i zaboravim da je trudna koliko je aktivna. Ide na treninge i na posao i obavlja sve kućne poslove. Sve je spremno za dolazak naše naslednice u velikom stilu. Spremili smo sve neophodne stvari i jedva čekamo da joj ljubimo stopala.

Bliži se trenutak kada ćete se ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi. Kakav osećaj to u vama budi?
– Čini mi se da me je vest da čekamo kćerku toliko oplemenila da to ne mogu ni da opišem. Ne znam da li bih imao ovako božanstven osećaj iščekivanja da se radi o sinu. Devojčica će biti kraljica moga srca za ceo život. Naravno, pored njene majke.

Maja i vi ste veliki avanturisti i ljubitelji adrenalina. Kako u ovom periodu zadovoljavate tu potrebu?
– Tek smo pre mesec dana parkirali moj motor u garažu, pošto više nije imalo smisla da nas ljudi gledaju i upiru prstom. Sada je u pitanju neko treći, pa smo se primirili dok ponovo ne budemo mogli da “jašemo vetar”.

Planirate li da uskoro stanete na ludi kamen?
– Maja i ja smo za ceo život vezani jednom neraskidivom vezom, krunom naše ljubavi. Ne bih rekao da nam je potreban papir da bismo to ustanovili, ali ćemo sigurno napraviti žurku umesto svadbe.

Osećate li veliki pritisak pred velika takmičenja?
– Pritisak pred takmičenje uvek postoji, to je neka pozitivna trema bez koje ne bi trebalo da ulazite u ring, jer vas ona čuva da ne srljate.

Intervju: Deana Đukić, Life Content
Foto: Mladen Sekulić, Life Content