Početna IT & Business Od IDEJE do KOMPANIJE, 14. NetWorking Day – Poslovni susreti

Od IDEJE do KOMPANIJE, 14. NetWorking Day – Poslovni susreti

0

U četvrtak (16.novembar) Novi Sad će biti domaćin još jednom događaju NetWorking Day – Poslovni susreti, koji već dve godine, kontinuirano u Beogradu i Novom Sadu, podstiče poslovnu proaktivnost,  promoviše preduzetništvo i važnost stvaranja novih poslovnih poznanstava.

Sa naslovnom temom “Od IDEJE do KOMPANIJE”, 14. NetWorking Day – Poslovni susreti održaće se 16.novembra 2017, u 18h u Kongresnom centru Master (restoran), na Novosadskom sajmu, Hajduk Veljkova 11.

O tome kako nastaju ideje za pokretanje posla, i kako se razvija i kreira uspešna kompanija, Irena Lalić će razgovarati sa dr Bojanom Lalićem, šefom Katedre za proizvodne sisteme i organizacioni menadžment, Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, Vukašinom Bajićem, izvršnim direktorom poznate novosadske kompanije Vitalon Group i Igorom Zarolom, operativnim direktorom vrlo uspešne i svetski priznate IT kompanije Eipix, takođe iz Novog Sada.

Nakon razgovora sa gostima o njihovim poslovnim iskustvima, ambicijama, i motivaciji i konkretnim poslovnim temama, sledi druženje i networking.

Postoje ljudi koji imaju ideje, ali ih nikada ne realizuju.  Postoje i oni koji u svoje ideje veruju.

Bez obzira u kojoj od od navedenih grupa se pronalazite, učestvovanje u NetWorking Day – Poslovni susretima, ojačaće vašu poslovnu energiju, povezaćete se sa novim ljudima i ko zna, možda baš zahvaljujući tome skupiti hrabrost i pokrenuti se.

Za dolazak na događaj, potrebno je PRIJAVITI SE  U NETWORKING BAZU OVDE

VAŽNO OBAVEŠTENJE za posetioce:

Kotizacija za jedan događaj iznosi 1000 RSD (piće dobrodošlice – kafa sok, čaj- gratis).
Preporučujemo da vaše ulaznice nabavite preko servusa Eventim – na prodajnim mestima ili online i preko sajta Konferencije.rs

NetWorking Day – Poslovne susrete podržava Privredna Komora Srbije.

Nacionalni pokrovitelji događaja: Telekom Srbija i Societe Generale banka

Više informacija o događajima potražite na sajtu www.networkingday.rs