Početna IT & Business Poslednji sastanak u okviru Voice EU projekta

Poslednji sastanak u okviru Voice EU projekta

Poslednji u nizu sastanak u okviru projekta VoicEU održao se od 13 do 17. decembra u Solunu, Ivana Knežević i Srđan Budimčić predstavljali su Republiku Srbiju, odnosno udruženje Irig moj grad.

Komesar Pina Raneri i gradonačelnik Eligio Giardina predsstavnici iz Taormine, imali su čast da otvore prvi konferencijski dan. Zahvalili su se prisutnim delegatima, posebno opštini Nea Propontida, domaćnu drugog dana konferencije, grčkom projektnom partneru, za podršku u organizaciji događaja.

Đardina se takođe fokusirao na fundamentalnu ulogu ljudskih odnosa u partnerskim odnosima i na potrebu integracije kao dodate vrednosti evropskim projektima. “VoicEu – Unapređenje glas građana u razumevanju evroskepticizma” koji promoviše opština Taormina.

Tokom godine organizovala je pet sastanaka u Santiago de Composteli, Taormini, Budimpešti, Sofiji i konačno u Grčkoj, zajedno sa delegacijama iz petnaest evropskih zemalja. Konferenciju je vodila sva tri dana Beatrice Briguglio koja je zajedno sa Tinom Celisijem koordinator ovog projekta. Svi partneri su iskazali volju da prate već započete odnose, formulišući nove projektne inicijative za budućnost.

Autor: objektiv24