Početna IT & Business Prijavi se za SurfShop – tvoja internet prodavnica je na dohvat ruke!

Prijavi se za SurfShop – tvoja internet prodavnica je na dohvat ruke!

0

Danas su otvorene prijave za projekat SurfShop, prvi sveobuhvatni program podrške kompanijama koje žele da pokrenu internet prodaju, koji učesnicima pruža sve što im je potrebno za uspešan online biznis: edukaciju, tehničke uslove i podršku u najvažnijim aspektima vođenja internet prodaje.

Tokom dve nedelje intenzivnog programa, učesnici će imati priliku da nauče sve o prilikama koje pruža trgovina putem interneta i znanjima koja su im potrebna za vođenje online prodavnice, od neophodne infrastrukture, organizacije korisničke podrške i logistike, do marketinga i građenja zajednice oko njihovog brenda. Dok pohađaju edukativne radionice, učesnici projekta radiće na razvoju svojih internet prodavnica uz podršku mentora koji su eksperti u svojim oblastima.

SurfShop organizuju Udruženje mladih privrednika Srbije i startap Shopen, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard, a učešće je obezbeđeno za 100 srpskih kompanija koje će pored vrhunskog edukativnog programa, biti u prilici da besplatno koriste Shopen platformu u trajanju od četiri meseca, kao i Glorify app, nominovan za najbolji dizajn alat od strane prestižne platforme Product Hunt, u trajanju od mesec dana. Projekat je podržala i kompanija Vip mobile, a učesnici će dobiti i godišnju pretplatu na osnovni program članstva u Udruženju mladih privrednika Srbije.

Vreme je da uhvatiš talas! Prijave će biti otvorene do 1. oktobra u ponoć, na sajtu projekta www.surfshop.rs

Na sajtu projekta dostupan je i jedinstven sadržaj u formatu intervjua sa relevantnim akterima srpskog ekosistema internet trgovine, koji će kroz svoja iskustva pokušati da na najbolji način pripreme buduće internet trgovce za putovanje u internet poslovanje.

Foto: Promo