Početna IT & Business Prijavi se za SurfShop – tvoja internet prodavnica je na dohvat ruke!

Prijavi se za SurfShop – tvoja internet prodavnica je na dohvat ruke!

Danas su otvorene prijave za projekat SurfShop, prvi sveobuhvatni program podrške kompanijama koje žele da pokrenu internet prodaju, koji učesnicima pruža sve što im je potrebno za uspešan online biznis: edukaciju, tehničke uslove i podršku u najvažnijim aspektima vođenja internet prodaje.

Tokom dve nedelje intenzivnog programa, učesnici će imati priliku da nauče sve o prilikama koje pruža trgovina putem interneta i znanjima koja su im potrebna za vođenje online prodavnice, od neophodne infrastrukture, organizacije korisničke podrške i logistike, do marketinga i građenja zajednice oko njihovog brenda. Dok pohađaju edukativne radionice, učesnici projekta radiće na razvoju svojih internet prodavnica uz podršku mentora koji su eksperti u svojim oblastima.

SurfShop organizuju Udruženje mladih privrednika Srbije i startap Shopen, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard, a učešće je obezbeđeno za 100 srpskih kompanija koje će pored vrhunskog edukativnog programa, biti u prilici da besplatno koriste Shopen platformu u trajanju od četiri meseca, kao i Glorify app, nominovan za najbolji dizajn alat od strane prestižne platforme Product Hunt, u trajanju od mesec dana. Projekat je podržala i kompanija Vip mobile, a učesnici će dobiti i godišnju pretplatu na osnovni program članstva u Udruženju mladih privrednika Srbije.

Vreme je da uhvatiš talas! Prijave će biti otvorene do 1. oktobra u ponoć, na sajtu projekta www.surfshop.rs

Na sajtu projekta dostupan je i jedinstven sadržaj u formatu intervjua sa relevantnim akterima srpskog ekosistema internet trgovine, koji će kroz svoja iskustva pokušati da na najbolji način pripreme buduće internet trgovce za putovanje u internet poslovanje.

Foto: Promo