Početna IT & Business Sve veći interes inostranih kompanija za Sarajevo Business Forum – Porto Montenegro...

Sve veći interes inostranih kompanija za Sarajevo Business Forum – Porto Montenegro pružio podršku kao platinasti sponzor 11. SBF

0

Sarajevo Business Forum iz godine u godinu privlači sve veću pažnju regionalnih i svetskih učesnika koji na Forumu pronalaze nove poslovne partnere ili investitore iz celog sveta. Ove godine, jedanaesti Sarajevo Business Forum održaće se 11. i 12. maja u Sarajevu, a pored velikog broja učesnika, Forum je dobio podršku prestižnih kompanija i kroz pokroviteljstvo. Ovogodišnji platinasti sponzor 11. Sarajevo Business Foruma je Porto Montenegro koji predstavlja jedinstveno odmaralište za uživanje na obali Jadranskog mora i nalazi se u stopostotnom vlasništvu Investment Corporation of Dubai.

Nakon učešća na jubilarnom 10. Sarajevo Business Forumu, Porto Montenegro je prepoznao značaj i uticaj Sarajevo Business Foruma kroz privlačenje novih investicija ili pronalaska poslovnih partnera iz celog sveta.

Porto Montenegro je stabilan partner BBI tima, a ove godine nosimo titulu Platinum sponzora, i time zaista pokazujemo da verujemo u uticaj Sarajevo Business Foruma, kao jednog od najznačajnijih biznis okupljanja u regionu, izjavio je Danilo Kalezić, PR i Marketing Manager Porto Montenegro.

Porto Montenegro vodeća je luka i marina za luksuzne jahte na Mediteranu. Objekti su dizajnirani prema najmodernijem dizajnu i standardnima kako bi zadovoljili potrebe i najzahtjevnijih jahti i njihovih vlasnika, te svih gostiju i članova posade, čak i sa specifičnom infrastrukturom za najveće jahte. Objekti i usluge marine trenutno uključuju 450 vezova za plovila maksimalnih dužina, stambeni kompleks s više od 320 luksuznih apartmana, kao i 120 luksuznih apartmana u Regent Hotelu sa 5 zvezdica. Porto Montenegro sa dodatnih 70 prodajnih objekata u svom sadržaju nudi i prodaju priznatih međunarodnih brendova, barove i restorane, spa i salone lepote, kao i usluge jedrenja.

Boka Place je novi urbani kvart u Porto Montenegru koji će predstaviti na ovogodišnjem Sarajevo Business Forumu, a temelji se na wellness vrednostima i zdravom načinu urbanog života. Ovde se energija zajednice temelji na zdravom i aktivnom načinu života na obali. Kombinacija atraktivnih radnji i kafića, fitness hotel SIRO (Kerzner International) wellness centar sa velikim oazama zelenih površina čine ovaj prostor jedinstvenim. Osim Boka Place, najavljeno je predstavljanje i dodatnih prilika za investitore i poslovne partnere putem 11. SBF-a.

„Tržište Bosne i Hercegovine izuzetno nam je značajno, a klijenti pokazuju interes kako za marinu, tako sve više za naš novi projekat – Boka Place, sa vrlo popularnim planovima otplate, i stanovima koji se kreću od 200.000 EUR, što do sada nikada nismo imali u ponudi, kao deo Porto Montenegra. Porto Montenegro tim veruje da je ovo jedno od najuticajnijih biznis okupljanja regiona, pa samim tim dobra platforma da upoznamo partnere i potencijalne klijente sa novitetima Porto Montenegra, investicionim prilikama, opcijama za saradnju koje mogu podrazumevati i otvaranje biznisa u našoj tivatskoj marini, kao i da najavimo nove projekte, poput dugo očekivanog brodogradilišta u Bijeloj. Zadovoljstvo nam je što smo bliski partneri BBI tima, te što se ove godine nalazimo među poslovnom elitom regiona. Boka Place je idealan projekat za promociju na regionalnom tržištu, jer nudi visok kvalitet gradnje i servisa po kome je Porto Montenegro prepoznatljiv, uz značajno povoljniju cenu nekretnine i vrlo atraktivan plan otplate u nekoliko godina.“, dodao je Danilo Kalezić, PR i Marketing Manager Porto Montenegro.

Online registracija učesnika 11.  Sarajevo Business Foruma (SBF-a) može se izvršiti putem web stranice www.sarajevobusinessforum.com, dok su prijave za SBF nagrade 2022 otvorene do 20. aprila ove godine putem stranice:  http://sarajevobusinessforum.com/awards

Foto: Promo