Početna Kultura BlokStok se vraća u Železnički park

BlokStok se vraća u Železnički park

0

1620-blokrok

Rok se vraća u Blok: Amajlija, Zbogom Brus Li, Zona Katastrofe, Ožežis. Događaj koji je od statusa lokalne otvorene žurke stigao do renomea prestižnog festivala. Povodom 50. godišnjice Bloka kao dela grada, BlokStok se vraća u Železnički park u subotu, a početak je u 17 sati.

U subotu se, posle četiri godine pauze, nastavlja tradicija žestokih koncerata u novosadskom Bloku, a kultna manifestacija Blok Rok Fest će ove godine biti održana 23. maja pod novim -starim imenom BlokStok.

Događaj koji se tradicionalno organizovao od 1998. do 2010. godine je od statusa lokalne otvorene žurke stigao do renomea prestižnog festivala. Povodom 50. godišnjice Bloka kao dela grada, BlokStok se vraća u Železnički park u subotu, a početak je u 17 sati.

Kako saopštavaju organizatori ove manifestacije ove godine na bini kod Autobuske stanice nastupiće: Amajlija, Zbogom Brus Li, Zona Katastrofe, Ožežis, Oldtimers band, Green line band, Johnny Almost, kao i pobednici tamičenja po izboru publike, demo bendovi The Dust i Ihtis.

Geslo ovogodišnjeg povratničkog festivala je – Rok se vraća u Blok.

Autor: mojnovisad.com
Foto: Ilustracija