Početna Kultura Danka Adamov: Biti deo čarobne ekipe, koja je generacije unazad naučila da...

Danka Adamov: Biti deo čarobne ekipe, koja je generacije unazad naučila da je u životu fazon shvatiti foru, učinilo me je srećnom

0

Danka Adamov

Dama sa prekrasnim glasom Danka Adamov ove subote će biti deo muzičkog dela serijala “Fazoni i fore” i obradovaće nas predivnom pesmom. Naša sugrađanka je za portal NSHronika.rs dala svoj komentar kao i utiske sa snimanja ove kultne emisije:

Učešće u serijalu “Fazoni i Fore” izgledalo je kao da sam “upala” u bajku. Sjajno iskustvo o kom sam maštala posle prve epizode, a tome sada ima neverovatnih 30 godina. Volim da kažem da dece imamo, samo treba omogućiti da ima i detinjstva, a to je bio i ostao lajtmotiv “Fazona i Fora”. Zato sam srećna i pre svega beskrajno zahvalna što sam na tih nekoliko minuta koliko traje moja numera, bila deo čarobne ekipe, jer su oni ti koji su generacije unazad naučili da je u životu fazon shvatiti foru.

Svet košarke će nam dočarati legenda ovog sporta, Zoran Moka Slavnić, i možda baš nekog od vas usmeri ka ovom lepom sportu. Posle tačno tri meseca od kako je prikazana prva epizoda novog serijala “Fazoni i fore” imali ste priliku da saznate mnogo korisnih stvari, upoznate se sa mnogim sportovima i naravno smejete se neponovljivim šalama i dosetkama koje preko tri decenije izlaze iz Ršumove kuhinje. To je još jedan razloga da danas ne propustite novu epizodu popularnih “Fazona i fora” koje će biti emitovana u 18 časova i 20 minuta na prvom programu Radio-televizije Vojvodine.

Autor: Bojana Šević
Foto: Privatna arhiva