Početna Kultura Exit festival: Hardvel i Motorhed obeležili drugo veče!

Exit festival: Hardvel i Motorhed obeležili drugo veče!

0

exitdrugi1

U ranim večernjim časovima na festivalu je bilo mirno, pa nam je bilo zanimljivo da posmatramo festivalski život dok publika još nije stigla do bina, jer tada su na Tvrđavi samo volonteri, službe obezbeđenja, policija, radnici sa izgradnje, tonci i muzičari koji obavljaju tonske probe, kao i mi koji smo za vas samo uvek na licu mesta.
Drugo veče Egzita počelo je na nekoliko bina na Petrovaradinskoj tvrđavi već od 19 časova, a prvi su nastupili Omnibusi na Fjužn bini. Nešto posle njih svoju svirku započeo i mladi rok bend iz Mađarske Middlemist Red.

exitdrugi

Na glavnoj bini Mejn stejdž prvi je svirku počeo bend 10 Code da bi posle njih publika dočekala legendarni Motorhed, a odmah nakon njih u ponoć i Toma Odela. Vrela atmosfera na ovoj bini vladala je do ranih jutarnih sati.

I na Dens areni sinoć je bilo veoma važno veče za obožavaoce ove muzike, jer u dva ujutru nastupio popularni Hardvel, inače na ovoj bini zabava počinje malo kasnije nego na drugim festivalskim binama i traju do ranih jutarnjih časova, jer je za 6:30 bio najavljen nastustup sjajnih Cats and Dogs.

exitdrugi3

Svakako još jedno zanimljivo veče na Tvrđavi.
Ostaje nam da se dobro odmorimo i pripremimo za preostala dva dana jer, žurke čekaju, ne mogu bez nas.
Uživajmo!

exitdrugi2

exitdrugi4

exitdrugi6

exitdrugi1

Autor: Ivana Knežević, NsHronika.rs