Početna Kultura Festival “Nomus” otkazan zbog vanrednog stanja

Festival “Nomus” otkazan zbog vanrednog stanja

0

Međunarodni festival umetničke muzike “Nomus”, u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada, trebalo je ove godine da se realizuje od 21. do 28. aprila, ali je zbog pandemije virusa korona i vanrednog stanja otkazan.

Muzička omladina Novog Sada nastojaće da sve ono što je posvećeno pripremala i na čemu je vredno radila gotovo godinu dana u što većoj meri i pruži svojoj publici, ali onda kada se za to stvore uslovi.

– Jedna naša ideja je da se Nomus ove godine desi krajem oktobra, a druga da se planirani koncerti s festivala realizuju tokom čitave godine – navode u Muzičkoj omladini.

Do tada ova organizacija preporučuje građanima da muziciraju kod kuće i pratite je na Fejsbuk stranicama, gde objavljuje poruke koje stižu od umetnika širom sveta, kao i snimke koncerata u produkciji Muzičke omladine Novog Sada, predloge za slušanje…

Takođe, svi oni koji su kupili ulaznice za koncerte u martu, kao i za nomusovske programe u aprilu, mole se da se jave ovoj organizaciji na emailove: mons@eunet.rsilimiado@sbb.rs, kako bi se dogovorili oko refundacije.

Izvor: 021
Foto: Promo