Početna Kultura Gorica Nešović : Učešće u serijalu “Fazoni i fore” za mene predstavlja...

Gorica Nešović : Učešće u serijalu “Fazoni i fore” za mene predstavlja neku vrstu nagrade!

0

12973232_986701454717035_1197351700198792519_o

– Moji utisci sa snimanja su nezaboravni! Ja zaista sa televizije retko čega volim da se setim, jer televizija nije moj medij ali ono što nam je Vuk Ršumović priredio kao i cela ekipa na snimanju je bilo tako pitomo i lepo. Iako je bilo veoma toplo i dosta se čekalo na snimanje, nije bilo nikakve nervoze, čak je sve odisalo lepom i pozitivnom energijom. Velika je čast samo prisustvovati snimanju a kamoli učestvovati u “Forama i fazonima”, i to meni predstavlja neku vrstu nagrade, zato što je to nešto čega se rado sećaš iz detinjstva i onda postaneš deo toga sa saznanjem da uz to stasavaju neke nove generacije. Rečima se to ne može iskazati, fenomenalno je bilo, od ideje do realizacije, snimanja, atmosfere, sve je bilo čarobno, kao u bajci, izjavila je Gorica Nešović, dobro poznata svima kao ženski deo dvojca radijskih emisija “Dizanje” i “Buđenje”, i autorka nekoliko knjiga.

U petnaestoj epizodi, koja je ujedno i poslednja u ovom serijalu “Fazona i fora”, Gorica nam čita vesti iz nesvesti zajedno sa svojim kolegom Zoranom Kesićem, a u svet “odbojke na pesku” uvešće nas naša mlada sportistkinja Milena Matić.

Ne propustite poslednju epizodu serijala “Fazoni i fore” koja će se emitovati na Prvom programu Radio-televizije Vojvodine u već dobro poznatom terminu, subotom u 18 časova i 20 minuta!

Autor: Bojana Šević