Početna Kultura Izložba “Naša banka u istorijskim zgradama”

Izložba “Naša banka u istorijskim zgradama”

0

Izložba „Naša banka u istorijskim zgradama“ koju organizuje OTP banka u saradnji sa kompanijom Color Media Communications, svečano će biti otvorena u utorak, 9. novembra, od 12 sati, na Trgu slobode u Novom Sadu, ispred zgrade centrale banke.

Posetioci će tokom sedmodnevne izložbe moći da pogledaju fotografije nekih od najlepših zgrada Vojvodine i da se upoznaju sa istorijom i arhitekturom ovih građevina, u kojima sada uspešno posluje OTP banka.

Na 24 panoa postavljene su fotografije Drakslerove palate, jedne od najreprezentativnijih zgrada na Gradskom trgu u Kikindi; Frišove palate, veličanstvene građevine u centru Vršca koja datira još iz 19. veka, kao i nekadašnjeg hotela Majer i dvospratne palate „Štedionica“ na Trgu slobode u Novom Sadu.

Izložba će za posetioce biti otvorena do 16. novembra, a obuhvatiće fotografije istorijskih zgrada OTP banke na četiri lokacije u tri grada: Novom Sadu, Kikindi i Vršcu.

Posetiocima će se obratiti Milena Mićanović, direktorka za komunikacije i odnose sa javnošću OTP banke i Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.