Početna Kultura John Newman i Milky Chance na Exit festivalu

John Newman i Milky Chance na Exit festivalu

0

dzon_njuman1

Nova engleska soul zvezda John Newman, nastupiće u subotu 11. jula, a indie-pop duo Milky Chance 12. jula na glavnoj pozornici Exit festivala.

John Newman u Novom Sadu predstaviće album “Tribute” sa prvog mesta britanske top liste, na kojem su jednako plasirani singlovi “Love Me Again”, “Losing Sleep”, “Out Of My Head” i “Cheating”. Uz sastav Rudimental, osvojio je svetske top liste i sa hitovima “Not Giving In” i “Feel The Love”, a još je aktuelan singl “Blame” sa kojim su John Newman i Calvin Harris obeležili prošlu jesen i zimu. Noć kasnije, 12. jula, na istom mestu nastupiće i nemačka atrakcija, indie-pop duo Milky Chance koji je fanove osvojio pesmom “Stolen Dance” sa albuma “Sadnecessary”.

milky_chance

Svi ljubitelji Exit festivala i ove godine imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, do 16. maja, besplatno otvore namenski račun za kupovinu ulaznica po ceni od 5.990 dinara za Exit i po 6.990 dinara za Exit Avanturu (Exit + Sea Dance). Više detalja može se pronaći na www.exitfest.org.

Paketi koji sadrže Exit ulaznicu i smeštaj u Novom Sadu, mogu se nabaviti na sajtu www.exittrip.org od 7990 dinara, a cene festivalskog letovanja od 7. do 20. jula u okviru Exit Avanture, počinju već od 99 evra. Vlasnici ulaznica za Exit festival, kupljenih pre 15. januara, koji su na poklon dobili i ulaznicu za Sea Dance, potrebno je da izvrše aktivaciju OVDE na http://exitavantura.gigstix.com/, do 31. marta, kako bi im ulaznice za festival na Jazu postale važeće.

Autor: