Početna Kultura Katarina Šulkić iz Zvečana izabrana za Mis Srbije, Novosađanka Bojana Bojanić prva...

Katarina Šulkić iz Zvečana izabrana za Mis Srbije, Novosađanka Bojana Bojanić prva pratilja

0

mis6

Sinoć je u Beogradskom dramskom pozorištu u organizaciji kompanije “Miss YU” održan izbor za Mis Srbije, a titulu najlepše Srpkinje, dobila je devojka anđeoske lepote i predivnog glasa – Katarina Šulkić! Kosovski božur iz Zvečana je na izbor za mis došla kao Mis Kosova i Metohije i svojom odmerenošću, stasom i još lepšim glasom osvojila simpatije žirija i svih prisutnih i time je ponela i lentu najšarmantnije učesnice.

mis5

Titulu prve pratilje je zasluženo osvojila mis Vojvodine, Bojana Bojanić iz Novog Sada, a za drugu pratilju izabrana je Teodora Janković iz Beograda. Tijani Radosavljević je pripala titula “mis turizma” a internet pobednica je Milica Simić.

mis1

Dvadeset devojaka koje su sinoć plenile lepotom i gracioznošću, prodefilovale su u sjajnim kreacijama kreatora Bate Spasojevića i cvečanim haljinama kreatorke Marije Šabić.

mis2

Najatraktivniji deo programa je bio kada su se devojke pojavile u kupaćim kostimima bele boje, istovremeno pokazujući čednost i atraktivnost. U toku programa prikazani su snimci sa priprema u Porto Karasu, nakon čega se predstavio ceo tim na čelu sa Vesnom Jugović, koja je moramo priznati, uradila sjajan posao.

mis3

Moramo oko sebe imati lepotu i pozitivnu energiju, što je danas veoma teško, ali samo tako možemo biti srećni. Ovaj događaj je pravi pokazatelj toga!“, izjavila je Vesna.

mis8

Praznik lepote okupio je mnogobrojne zvanice iz javnog života kao i diplomate iz stranih ambasada koji su podjednako sa velikim brojem novinara i gostiju, uživali u ovom spektaklu. Još jeddnom čestitamo pobednici i nadamo se da će i na izboru za mis sveta zablistati istim sjajem kao sinoć.

mis4

Autor: Bojana Šević