Početna Kultura Košarkašica Nataša Kovačević objavila autobiografiju “Koraci”

Košarkašica Nataša Kovačević objavila autobiografiju “Koraci”

0

Košarkaška reprezentativka Nataša Kovačević, koja se već svrstala u urbane heroine, objavila je autobiografiju. Pod naslovom “Koraci”, mlada sportiskinja opisala je svoje prve, ali i one najvažnije životne korake: od onih na prvim treninzima, u reprezentaciji, voljenoj “Crvenoj zvezdi”, do prvih koraka kojima je učila da hoda sa protezom.
Natašina sudbina većini je poznata: darovita mlada žena, doživela je tešku saobraćanu nesreću u Mađarskoj, putujući sa svojim timom. Izgubila je nogu.
Ali, mlada, uporna, pobedničkog duha, Nataša je istrpela sve teške nevolje, desetine operacija, suočavanje sa prestankom sjajne karijere… I onda napravila novi podvig: sa protezom se vratila košarci!
Nije odustala od novih pobeda. Od novih životnih radosti. Od punog života.
Nataša je sada, u 23. godini, predsednik Ženskog košarkaškog kluba “Crvena zvezda”. Postala je simbol snage, volje, upornosti. Pobede života. Životnosti.

Njena autobiografija, u izdanju “Vukotić media”, iskrena i topla, najbolje to pokazuje. Kroz svoju priču, ona poručuje:
“Ako moja priča pokrene makar i jednog čoveka u danima koji slede – sve ovo je itekako imalo smisla. To će mi značiti mnogo više od medalja koje sam osvojila nakon nesreće. Biću sigurna da je vredelo.”

Autor: NsHronika