Početna Kultura Kristina Đogo i Slavko Beleslin ove subote čitaju “Vesti iz nesvesti” u...

Kristina Đogo i Slavko Beleslin ove subote čitaju “Vesti iz nesvesti” u popularnom serijalu “Fazoni i fore”

0

Fazoni i fore

Popularni TV serijal za decu “Fazoni i fore” počeo je sa prikazivanjem 9. januara na prvom programu RTV-a, na radost svih nas koji smo odrastali uz ovu emisiju i nekih novih klinaca koji će, sigurna sam, uživati kao i mi nekada.

Drugu epizodu ove komične i edukativne emisije vam najavljujemo u subotu 16. januara sa početkom u 18 časova na RTV 1. Poznata TV lica Slavko Beleslin i Kristina Đogo, koji će u sutrašnjoj epizodi čitati “Vesti iz nesvesti”, podelili su sa čitaocima našeg portala svoje impresije o popularnom serijalu.

Slavko Beleslin: Kao i većina, sad već ljudi u ovoj zemlji, odrastao sam uz serijal “Fazoni i fore”. Smejao sam se sa glavnim junacima, oduševljeno učio od Proke pronalazača i zbrzavao doručak da ne bih propustio vesti iz nesvesti. Upravo te vesti ću vam pročitati u ovoj epizodi i obećavam da će to biti najlepše vesti koje ste čuli ove nedelje. Što i nije čudno kada znate da je urednik Ljubivoje Ršumović. Vidimo se u subotu u “FiF”!

Fazoni i fore

Kristina Đogo: Emisija “Fazoni i fore” bila je deo mog odrastanja. Zaista, ukazana mi je velika čast pozivom da učestvujem u snimanju novog serijala. Emitovanje posle tridest godina ponovo na kanalu RTV-a, kuće u kojoj ja radim, zaista je velika stvar za našu televiziju i sve ljubitelje “Fazona i fora”. Srećna sam jer će sada moje dete odrastati uz ovu divnu emisiju. Novi serijal pored starih donosi i neke nove “Fazone”, i kao što ste već imali prilku da vidite u prvoj epizodi, vesti iz nesvesti čitaju novinari koje svakodnevno danas gledate u vestima i raznim emisijama. Bilo je zanimljivo iz potpuno ozbiljnog svakodnevnog saopštavnja vesti (u mom slučaju TV dnevnika u 17h) učestvovati u snimanju rubrike “Vesti iz nesvesti” koje su u duhu rubrike iz prošlog serijala, sadržajno, pune šaljivih vesti i ja jedva čekam da pogledam celu epizodu!

Scenarista kojeg smo svi jako voleli da gledamo kao deca Ljubivoje Ršumović i ovoga puta savršeno je osmislio svaki deo serijala, a reditelj Vuk Ršumović fantastično isplanirao kako ćemo sve to izneti pred gledaoce.

Za dobru muzikui veselu atmosferu postarali su se članovi benda “Zbogom Brus Li”! Ukoliko slučajno propustite emitovanje u subotu, drugu epizodu ove kultne serije možete pogledati u repriznom terminu u nedelju u 11 časova.

Autor: Bojana Šević
Foto: Promo