Početna Kultura Ladies Night: Žensko veče u Areni Cineplex

Ladies Night: Žensko veče u Areni Cineplex

1

Arena Cineplex organizuje Ladis Night na kojoj će premijerno biti prikazan film “Beba Bridžit Džons”, u četvrtak, 8. septembra u 20h. Ženski deo publike očekuju pokloni iznenađenja, a najsrećnije posetiteljke dobiće Glam Box, kutiju ekskluzivne kozmetike. Karte su u prodaji.

3

Oskarovcima Rene Zelveger i Kolinu Firtu pridružuje se Patrik Dempsi u novom nastavku priče o omiljenoj singl devojci celog sveta, “Beba Bridžit Džons”. U režiji Šeron Magvajer, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći.

Posle raskida s Markom Darsijem (Firt), Bridžitin (Zelveger) “srećni do kraja života” plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako?

Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od g. Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica… može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac.

Autor: NsHronika