Početna Kultura Mladen Milivojević Baron novom kolekcijom oduševio publiku na Malti

Mladen Milivojević Baron novom kolekcijom oduševio publiku na Malti

baron naslovna

Naš poznati modni dizajner i stilista, Mladen Milivojević Baron, sinoć je na Malti, u Grand Master’s Palace-u, prikazao svoju novu kolekciju u okviru Fashion Week na kom je predstavljao Srbiju. Inspiraciju za ovu kolekciju, kao i prethodne Mladen je pronašao u svom rodnom gradu, Novom Sadu, njegovim arhitekturama, bojama, ravnici, Dunavu, žitnicama i vinogradima…

baron3

Muziku za reviju, u kojoj su predstavljene sve različitosti, narod i narodnosti koji žive na našem podneblju, radio je Aleksandar Sofronijević. Nova kolekcija namenjena ženama odiše pravom elegancijom, haljine su duge, pastelnih boja, a modeli krojeni tako da ističu ženstvenost, dok je deo namenjen muškarcima krojen tako da istakne liniju tela.

baron2

Reviju je posetilo 600 zvanica, među kojima su bili i čelnici Malte, Amerike i Francuski ambasadori, mnoge javne ličnosti iz sveta kulture, sporta i estrade. Publika nije krila oduševljenje njegovom kolekcijom, te im nije bilo teško da aplaudiraju svakom komadu njegove garderobe.

baron4

Nakon ovacija i uspešne revije, Mladen Milivojević Baron će svoju kolekciju prikazati i večeras na završnoj manifestaciji Fashion awards koju će posetiti oko 6000 ljudi.

baron

baron5

baron6

baron7

baron8

Autor i foto: NsHronika.rs