Početna Kultura Na zahtev publike: Još jedno “Veče šansone” u KCNS

Na zahtev publike: Još jedno “Veče šansone” u KCNS

sansone1

U Kulturnom centru Novi Sad zbog velikog interesovanja i na zahtev publike biće organizovano još jedno “Veče šansone”. Udruženje Šansona ovaj koncert će održati 28. juna u Klubu Tribina mladih sa početkom u 20h.

Na koncertu će nastupiti naš čuveni šansonjer Loran Prokopić – vokalno instrumentalni solista koji je već dobro poznat novosadskoj publici, uz klavirsku pratnju pijaniskinje Ružice Pavlović.

Pomenuti umetnici su u proteklom periodu zajedno nastupali na nekoliko koncerata šansona u Novom Sadu, Beogradu, Vršcu, Bačkoj Palanci i Brusu.
Na repertoaru će biti pesme najvećih imena francuske šansone ali i pesme za kojima je publika na prošlom koncertu izrazila želju da se nađu na repertoaru sledećeg nastupa. Ulaz je slobodan!

Autor: Nshronika
Foto: Danijela Kuzmanov

1 KOMENTAR

  1. Šta reći o Loranu Prokopiću a da ne zvuči pretenciozno. Treba otići na koncert i čuti ga. Od osmomartovskog koncerta (08.03.2013. SNP u Novom Sadu), bukvalno ne počinjem radni dan bez “njegovih” šansona. Nema dostojnijeg naslednika Dragana Stojnića, od njega. Kad ne gledate u Lorana dok peva, niste sigurni da li je Dragan ili on. Savet, za lep i uzvišen provod: koncert u Kulturnom centru u Novom Sadu, utorak 28.06.2016.godine u 20,00….. “da se ne zakasni na autobus”….

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here