Početna Kultura Nataša Miljković: Ostvarila sam želju iz detinjstva – bila sam deo “Fazona...

Nataša Miljković: Ostvarila sam želju iz detinjstva – bila sam deo “Fazona i fora”

0

Natasa Miljkovic

Snimajući novi serijal, koji se od ove godine prikazuje na Radio televiziji Vojvodine, kroz “Fazone i fore” prodefilovalo je mnoštvo poznatih ličnosti, novinara, dramskih umetnika, muzičara i sportista. Svi oni imaju jednu zajedničku crtu, a to je lepo sećanje na detinjstvo koje je obogatila ova sjajna emisija. Jedna od njih je i voditeljka sa RTS-a, Nataša Miljković.

Dan kada smo snimali, bio je nepodnošljivo vreo i težak, ali, to ću zaboraviti i to se neće videti. Ono što ću pamtiti do kraja života jeste moj osećaj ponosa što učestvujem u nečemu tako važnom, i divna, nasmejana i sposobna ekipa puna vere u to što radi. Pamtiću i da je moj sin upoznao velikog Ršuma i sa oduševljenjem na licu ga pitao: “Jesi li ti Vidov deda?!” Tog dana jednu želju iz detinjstva, jednu od onih životnih, skinula sam sa spiska. Bila sam deo “Fazona i fora”. Hvala na tome – opisala je Nataša svoj doživljaj ove jedinstvene avanture.

FullSizeRender (1)

Ovog puta, jaču polovinu voditeljskog para “Vesti iz nesvesti” predstavlja Rade Macet, sportski novinar Radio televizije Vojvodine koji nije krio svoje oduševljenje što je bio deo ovog serijala.

Snimanje “Fazona i fora” me je podsetilo na detinjstvo kada smo imali priliku da kroz zabavu nešto i naučimo. Super je što će se klincima ukazati prilika da u moru raznoraznih sadržaja kojima su izloženi, vide uz šta su njihovi roditelji odrastali. Nadam se da će im to pomoći da shvate da postoji i druga vrsta humora.
fazoni2

Naravno, i u ovoj epizodi očekuju nas saveti naših sportista, proslavljena plivačica Nađa Higl pričaće nam o svojim počecima i dočaraće nam sve lepote ovog sporta.

Pogledajte sa svojom decom nove epizode “Fazona i fora”, sigurni smo da ćete naučiti nešto novo i uživati u novim “forama” kao što ste nekoć, kada ste bili mali ljudi.

Autor: Bojana Šević
Foto: Hello! / RTV