Početna Kultura Nikola Đuričko ponovo u Novom Sadu

Nikola Đuričko ponovo u Novom Sadu

0

Nikola Đuričko, poznati glumac, producent i voditelj nastupiće ponovo pred novosadskom publikom u Srpskom narodnom pozorištu 20. februara u 21 sat, u svom autobiografskom stand – up show-u, pod nazivom “Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate”.

Nikola će ovom prilikom na komičan način predstaviti detalje iz svog života i glumačke karijere, koje javnost nije znala. Jedno od mogućih pitanja, na koje će publika svakako dobiti odgovor je:
– Kako je izgubio 40 klinaca?
– Zašto je nosio helanke?
– Zašto je pao balet?
– Kako je postao princ klozeta?

Za samo jednu pozorišnu sezonu show je odigran više od 60 puta, u zemlji, regionu i svetu. Nikola o svojoj ideji kaže:
“Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj Stand – Up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak”.

Nikola se uvek rado vraća u Novi Sad i nakon svakog nastupa dobija poruke onih koji nisu uspeli da dođu do karata, sigurni smo da će i ovoga puta biti tako, 20. februara u Srpskom narodnom pozorištu. Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti na blagajni Srpskog narodnog pozorišta.

Izvor: RTV
Foto: Promo