Početna Kultura Novi Sad 2021: Obustavljanje konkursa zbog virusa Korona

Novi Sad 2021: Obustavljanje konkursa zbog virusa Korona

Svi javni konkursi u kulturi planirani u okviru projekta “Novi Sad 2021– Evropska prestonica kulture” se obustavljaju u skladu sa odlukom o vanrednom stanju na teritoriji Republike Srbije.

Uzrokovani virusom COVID 19, a naredbom Gradskog štaba za vanredne situacije, obustavljaju se i sve radnje i aktivnosti na sprovođenju javnih konkursa i javnih poziva za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata, iz sredstava budžeta i drugih izvora finansiranja, od strane Fondacije “Novi Sad 2021 – Evropske prestonica kulture”.

Među njima su Konkurs iz oblasti izdavaštva i prevodilaštva koji je prethodno raspisan, konkursi u okviru međunarodne saradnje, kao i realizacija projekata u okviru konkursa “Nova mesta – Mikrogranting”, ali i konkursi čije je raspisivanje bilo u planu.

U skladu sa odlukama nadležnih, kad situacija to bude dozvoljavala, konkursi će biti raspisani, o čemu će obaveštenje blagovremeno biti objavljeno na zvaničnom sajtu “Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture” i na društvenim mrežama.

Autor:NsHronika
Foto:Fondacija 2021/Logo