Početna Kultura Novi Sad dobija novi multipleks bioskop

Novi Sad dobija novi multipleks bioskop

1

radovi_na_bioskopu

“Cinestar” bioskopi otvoriće najkasnije do proleća multipleks bioskop u Novom Sadu u sklopu šoping centra BIG. Nove bioskopske sale prethodno će do kraja ove godine biti otvorene u Pančevu i u novom tržnom centru u Zrenjaninu.
Kako navode investitori, ovi bioskopi će biti opremljeni po najvišim tehničkim standardima. Pored premijernih filmova, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi uživo: koncerata, opera, baleta ili sportskih događaja. Bioskopi će biti opremljeni najnovijom realD3D tehnologijom, a postojaće i tzv. ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja gledaocima pružaju privatnost i luksuz.

Uz najmoderniju tehniku i ekskluzivne filmske sadržaje, u Srbiju donosimo i znanje koje je rezultat pedesetogodišnjeg iskustva i bioskopsko-prikazivačkog liderstva u ovoj branši. Publici će biti ponuđene i akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, povoljniji dan za bioskop i još mnogo toga“, rekao je direktor CineStar bioskopa za Srbiju Zoran Savić.
Investicija CineStara i lokalnih investitora u navedena tri projekta vredna je više miliona evra. Biće izgrađeno ukupno 18 sala sa 2.800 sedišta.

Autor: 021.rs
Foto: NS build

1 KOMENTAR

  1. Commonly I do not read submit on blogs, but I would really like to say that this be able to write-up really prrssueed me to check out and do so! Your producing fashion continues to be stunned me. Thanks, very good posting.

Comments are closed.