Početna Kultura Novi Sad dobija novi multipleks bioskop

Novi Sad dobija novi multipleks bioskop

radovi_na_bioskopu

“Cinestar” bioskopi otvoriće najkasnije do proleća multipleks bioskop u Novom Sadu u sklopu šoping centra BIG. Nove bioskopske sale prethodno će do kraja ove godine biti otvorene u Pančevu i u novom tržnom centru u Zrenjaninu.
Kako navode investitori, ovi bioskopi će biti opremljeni po najvišim tehničkim standardima. Pored premijernih filmova, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi uživo: koncerata, opera, baleta ili sportskih događaja. Bioskopi će biti opremljeni najnovijom realD3D tehnologijom, a postojaće i tzv. ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja gledaocima pružaju privatnost i luksuz.

Uz najmoderniju tehniku i ekskluzivne filmske sadržaje, u Srbiju donosimo i znanje koje je rezultat pedesetogodišnjeg iskustva i bioskopsko-prikazivačkog liderstva u ovoj branši. Publici će biti ponuđene i akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, povoljniji dan za bioskop i još mnogo toga“, rekao je direktor CineStar bioskopa za Srbiju Zoran Savić.
Investicija CineStara i lokalnih investitora u navedena tri projekta vredna je više miliona evra. Biće izgrađeno ukupno 18 sala sa 2.800 sedišta.

Autor: 021.rs
Foto: NS build

1 KOMENTAR

  1. Commonly I do not read submit on blogs, but I would really like to say that this be able to write-up really prrssueed me to check out and do so! Your producing fashion continues to be stunned me. Thanks, very good posting.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here