Početna Kultura Novogodišnji gala koncert: Antonia Bennett & Vojvođanski simfonijski orketar u Sinagogi

Novogodišnji gala koncert: Antonia Bennett & Vojvođanski simfonijski orketar u Sinagogi

0

Antonia live

Antonia Bennett i Vojvođanski simfonijski orkestra, u produkciji “Firchie Think Tank Studio”, pod dirigentskom palicom Aleksandra Kojića održće, 27. decembra u Sinagogi, novogodišnji gala koncert sa početkom u 20 časova.

Antonia Bennett, ćerka legendarnog pevača Tony Bennett-a nastupa rame uz rame sa svojim ocem od kada je prohodala. Najranije nastupe podelila je sa Rosemary Clooney, Count Basie, Regis Plilbin, Don Rickles-om a odrasla je pored Frank Sinatre, Dean Martina i Genne Kelley-a. Bilo je neizbežno da će naslediti pasiju za umetnošću. Poslednje decade ima, kakon sama kaže, posebnu čast da nastupa pored svog oca širom sveta.

Nastupa kao solista u najpoznatijim dvoranama sveta: Radio City Music Hall, Hollywood Bowl, naUmbria Jazz Festivalu, Newport Jazz festivalu, Greek Theatre, Royal Albert Hall u Lomdonu I Ceasars Palace u Las Vegasu.
Pohadala je I nastupila u Lee Strasberg Institutu a završila je čuveni Berklee College Of Music u Bostonu.
Njeno poslednje izdanje “Embrace Me” producirano od Holly Knight sadrži klasike kao što su “Embraceable You” i “The Man I Love” snimljene u intimnom trio formatu.

Specijalno za ovu priliku sa Antoniom nastupa čuveni pijanista Christian Jacob u pratnji naših jazz majstora Fedora Ruškuca na kontrabasu i Predraga Milutinovića na bubnjevima.

Karte za gala koncert se kupuju u Muzičkoj Omladini Novog Sada u Katoličkoj Porti ili on-line na sajtu www.muzickaomladina.org,

Cene ulaznica:
PARTER sredina i CENTRALA galerija: 2.000,00 dinara
PARTER sa strane levo i desno: 1.800,00 dinara

Autor: NsHronika.rs