Početna Kultura Odlažu se grupni programi u Muzeju Vojvodine i Galeriji Matice srpske, moguće...

Odlažu se grupni programi u Muzeju Vojvodine i Galeriji Matice srpske, moguće individualne posete

0

Muzej Vojvodine i Galerija Matice srpske odložili su svoje programe do daljeg.

U Muzeju Vojvodine se svi edukativni programi odlažu, aktuelne izložbe i stalne postavke su otvorene za pojedinačne posetioce, a radno vreme Muzeja ostaje nepromenjeno (utorak-petak od devet do 19 sati, subota-nedelja od 10 do 18 sati).

– Tokom trajanja epidemije će biti pojačane mere higijene i poštovane sve preporuke Ministarstva zdravlja. Muzej je pripremljen da primeni i nove mere u cilju smanjenja rizika od širenja virusa korona – navode u ovom muzeju.

Galerija Matice srpske od danas odlaže do daljeg realizaciju svih organizovanih programa za publiku: predavanja, grupne posete, stručna i tematska vođenja, kreativne radionice za decu i koncerte.

O nastavku programa će javnost biti blagovremeno obaveštena, a Galerija će biti redovno otvorena za individualne posete.

– Pratite nas i na društvenim mrežama jer ćemo se potruditi da vam pričama o Galerijskoj kolekciji ponudimo mali umetnički užitak. Takođe, podsećamo da je kolekciju Galerije moguće pogledati i putem virtuelne ture – poručuju u Galeriji Matice srpske.

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/GMS