Početna Kultura Poklanjamo ulaznice najbržima: “Mamurni kumovi” večeras u bioskopu CineStar!

Poklanjamo ulaznice najbržima: “Mamurni kumovi” večeras u bioskopu CineStar!

0


Riskantna, ambiciozna komedija, u mnogo pogleda klasična farsa posvećena prijateljstvu koje se razvija prilikom putovanja. Radnja pripada dugogodišnjoj tradiciji filmova o dobrim drugovima, od filmova o Stanliju i Oliju do serijala Mamurluk. U svetkoj hit komediji o moći prijateljstva, tri nedostojna, ali ponekad šarmantna i sebična prijatelja Dejvid, Tom i Graham moraju da prenesu kovčeg svog prijatelja nazad u London nakon što su se usred prisilnog sletanja aviona našli usred australijske pustinje.

Sve ljubitelje dobrog smeha i sjajne filmske zabave u bioskopima očekuju “Mamurni kumovi” nova svetska HIT komedija koja govori o moći prijateljstva, i uz mnogo više smeha izmešta iz sedišta, u režiji Mark Lamprela, reditelj izuzetnih komičnih senzibiliteta, a jedan od zasigurno najsmešnijih scenarija potpisujeDin Krejg. Sjajnu glumačku ekipu predvode Havijer Semjuel (Tvajlajt), Kris Maršal (U stvari ljubav – Love Actually, Smrt na sahrani) i Kevin Bišop (Super zabavna sahrana).

Zabavitese uz avanturu tri prijatelja koja su se prilikom prisilnog sletanja aviona našli usred australijske pustinje, kada usled pijanstva Luk, jedan od kumova  nakon svog venčanja pada sa litice. Naši momci Dejvid, Tom i Graham se nalaze u zastrašujućoj situaciji, u kojoj prepuni bola, tuge i krivice moraju da prenesu Lukovo telo na vreme za sahranu nazad u London. Uz sve muke, pritisak na njih vrši Lukov rođak Henri, koji im preti da će platiti i psihički i fizički ukoliko ne isporuče na vreme Lukovo telo.

Ovo je priča o tri manjkava, katkad šarmantna, a katkad i samoživa momka koje spaja uzajamna vezanost i koje motiviše zajednički cilj vraćanja tiela poginulog prijatelja njegovoj tetki. Na putu punom trnja, izazova i prepreka zavolećemo ih kada počnu da brinu jedni o drugima I postignu uspeh.

Naši momci podsetiće nas na snagu prijateljstva!

Distributerska kuća 2i Film i Portal NsHronika čitaoce vode na film “Mamurni kumovi” u bioskop CineStar Cinemas u sredu, 2. avgusta u Novom Sadu (od 21.15h)  Vidimo se u bioskopu! 

Prvih dvoje koji pošalju mail sa svojim podacima na nshronikars@gmail.com danas do 14h osvojiće po 2 karte za večerašnju projekciju!