Početna Kultura “Pikanterije 2” održane za vikend

“Pikanterije 2” održane za vikend

0

pikanterije

U Adrenalin parku “Zemlja čuda” odžana je vašarska manifestacija pod nazivom “Pikanterije”. Ova manifestacija se održava drugi put i osmišljena je sa ciljem da okupi pozitivne Novosađane koji se bave rukotvorinama. Posetioci ove manifestacije su uživali u ručnim radovima naših sugrađana koje su mogli i da kupe, a organizatori su se pobrinuli da program bude interensantan tako da su svi posetioci mogli i da se rekreiraju na javnom treningu pilatesa. Takođe svi su bili u prilici i da se oprobaju u prevazilaženju prepreka adrenalin parka.

pikanterija3

Ovaj put su izlagani nakit, odeća, specijalno dizajnirana majice za odrasle, jastuci i posteljina, kozmetika, tašne i kožna galanterija, ekološke igračke i naravno za najmlađe naše sugrađane bebi pelene i bodići.
Novosađani dokazuju da su veoma kreativni, a mi ovim projektom želimo da podstaknemo preduzetništvo, naročito ono žensko. Ovo je jedan od načina da mladi kreatori postanu prepoznatljivi brendovi“, kaže Dina Đilas orgamizator ove manifestacije.

Sledeće Pikanterije su najavljene za proleće 2016. godine takođe u Adrenalin parku, ulaz će kao i do sada biti besplatan. Potencijalne izlagači mogu da prate zvaničnu FB stranu Adrenalin parka “Zemlja čuda” (zemljacuda.adrenalinpark) ili www.adrenalinpark.rs kako bi saznali više o datumu prijavljivanja.

Autor i foto: Ljiljana Kozarev, NsHronika.rs