Početna Gradske teme Da li i ti želiš da budeš lider budućnosti?

Da li i ti želiš da budeš lider budućnosti?

0

Future Leaders

Ove jeseni studentska organizacija AIESEC u okviru “Future Leaders” programa sprovodi regrutaciju novih članova sa porukom- “Prilike se ne čekaju, već stvaraju”. AIESEC u Srbiji već 60 godina stvara mlade lidere. Kroz aktivno uključivanje studenata u rešavanje društvenih problema, organizovanje programa stručnih i volonterskih praksi, kao i različitih projekata i konferencija, studenti imaju prilike da steknu iskustvo u dinamičnom timskom okruženju.

Internacionalni duh organizacije i komunikacija sa ljudima iz različitih oblasti pružaju intenzivno iskustvo članovima, a cilj nam je da studenti nakon diplomiranja budu spremniji da se suoče sa izazovima realnog poslovnog okruženja, te da sami učestvuju u kreiranju svojih prilika.

Za 3 meseca, koliko traje jedno iskustvo u timu, studenti imaju priliku da kroz timski rad upoznaju mlade ljude iz inostranstva, nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti i usavrše veštine poslovne komunikacije, ali i steknu praktično iskustvo u oblastima kao što su ljudski resursi, marketing, finansije ili prodaja. Nakon toga, članovi imaju mogućnost napredovanja, te stiču priliku da vode tim.

Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da pošalješ prijavu do 18.10.2015. nakon čega će te kontaktirati lokalna kancelarija radi daljeg procesa selekcije.
Prijavu možeš popuniti na sledećem linku: bit.ly/_postani_clan
Više informacija o studentskoj organizaciji AIESEC na zvaničnom sajtu:
www.aiesec.org.rs

Autor i foto: NsHronika.rs