Početna Kultura Počela prodaja ulaznica za Exit festival 2016.

Počela prodaja ulaznica za Exit festival 2016.

0

1-Exit-fest-stage

Prodaja ulaznica za Exit i Sea Dance festivale, koji zajedno čine Exit Avanturu, počeće danas, 4. decembra. Ulaznice za Exit festival biće dostupne po ceni od 5.490 dinara što predstavlja uštedu od čak 70% u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture, a broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen. Tokom trajanja ove praznične akcije, svi kupci ulaznice za Exit na poklon dobiće i ulaznicu za Sea Dance festival.

Najbrži fanovi koji se danas u podne budu ulogovali na www.gigstix.com moći će da rezervišu do četiri četvorodnevne ulaznice po prvoj ceni. Najveće ljubitelje festivala koji dođu u Pariski magazin danas prepodne očekuje i žurka uz Exit Magic iznenađenja.

Decembarski kupci ulaznice za Exit festival automatski postaju članovi Exit Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti, od mogućnosti kupovine najpovoljnijih ulaznica za festival tokom dužeg perioda u odnosu na ostale, preko besplatnih ili ulaznica sa popustom za događaje u organizaciji Exit festivala, pa sve do iznenađenja na samom festivalu.

Exit festival održaće se od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon čega se Exit Avantura nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. jula. Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro.

Autor: 021.rs