Početna Kultura Počeo Serbia Fashion Week

Počeo Serbia Fashion Week

0

serbia-fashion-week_

Serbia Fashion Week, najveći projekat iz oblasti mode i dizajna u regionu, počeo je danas u Novom Sadu.
SFW će svakoga dana, od danas pa sve do 27. aprila imati celodnevni program koji uključuje seminare, stručne konferencije, izložbe, revije više od 50 domaćih i inostranih dizajnera, VIP partije sa poznatim DJ-evima.

Raspored za danas:

Od 11 časova u hotelu “Veliki” (ul. Nikole Pašića 24), danas je vodeća agencija za digitalni marketing u Srbiji “Homepage” održala seminar o digitalnim trendovima i društvenim mrežama u modnoj industriji.
Takođe, večeras od 19 časova u Quarter-u (Kineska četvrt, bulevar Despota Stefana 5) je otvaranje izložbe fotografija by Srđan Šveljo. Posetioci će biti u prilici da vide prezentaciju rada modnog urednika i stiliste Srđana Švelja koji već godinama pomera granice kada je o muškoj modi reč.

Već od 20 časova u Quarter-u na programu je “Avant-guard Fashion Show”. Po prvi put na Serbia Fashion Week upoznaćete se sa avangardnom modom, a dizajneri čiji će modeli biti predstavljeni su: JSP Jelena i Svetlana Proković, Lilu shoes by Danijela Biškup, George Styler , Srđan Janković, Jasmina Mina Sanader, Nevena Kragić, Aglasis Couture , Nataša Kekanović, Stevan Božanović, Nikita Denmark , Budislava Keković, Ivan Džolić, TM design , Marija Dujović, Marko Glavinić, Lagami, Milica Vukadinović, Ivan Man, Dajana Vasić, Nikola Đurić, Dušan Ćurković, FUN FUN .

Autor i foto: NsHronika.rs