Početna Kultura Pozorišna predstava “Kabare Basara”

Pozorišna predstava “Kabare Basara”

0

Prvo izvođenje pozorišne predstave komedije “Kabare Basara” u Novom Sadu biće izvedeno 28. marta u 20 časova u “Studiju M”. U predstavi igraju velika glumačka imena naših prostora Irfan Mensur, Slobodan Boda Ninković i Neda Arnerić.

“Basarin kabare” je režirao Irfan Mensur. Sve se dešava u realnom vremenu – poslednji minuti pred “Dnevnik” na jednoj nacionalnoj televiziji izmišljenog imena, zatim “gledamo” tu informativnu emisiju i njen kraći politički dodatak, odnosno intervju važnog političara, koji mnogo govori ali ništa ne kaže.

I to sve na rođendan vođe, predsednika države, 9. marta 2084. godine. U nekoj drugačijoj Srbiji. Ali, koliko? Da li i boljoj ili samo – drugačijoj?

Kako je, dakle, reč o ne baš bliskoj budućnosti, niko ne može da bude siguran da li je i jedan lik građen po uzoru na određenu osobu iz stvarnog života. Možda ćete se smejati tokom cele predstave, moguće da ćete od smeha i zaplakati, ali nema šanse da ostanete ozbiljni.

Ulaznice za predstavu po ceni od 1.000,00 za parter i 900,00 za balkon se mogu kupiti u knjižari ”Mala Velika Knjiga” u holu ”Pozorišta mladih” kao i na blagajni i kroz prodajnu mrežu GIGSTIX-a.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija/Pixabay