Početna Kultura Predavanje “Proslava Božića i Nove godine u starom Novom Sadu“ u Spomen-zbirci...

Predavanje “Proslava Božića i Nove godine u starom Novom Sadu“ u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog

0

U organizaciji kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a u sklopu festivala ”Novosadski Winter Fest” u četvrtak, 26. decembra u 19.00, u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog održaće se predavanje na temu “Proslava Božića i Nove godine u starom Novom Sadu”. Predavanje će održati Zoran Knežev, hroničar i publicista.

Zoran Knežev već više od deceniju skuplja fotografije Novog Sada i ovekovečava njegove priče iz prošlosti, a jedna od tih brojnih priča odnosi se upravo na praznovanje u nekadašnjem Novom Sadu.

Ovo je samo jedna od pratećih aktivnosti ovogodišnjeg festivala “Novosadski Winter Fest” koji se organizuje uz podršku Grada Novog Sada, Gradske uprave za privredu, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Udruženja Subsidium, a pod pokroviteljstvom Vojvođanske banke – OTP Group, BIG Shopping centra, kompanije Coca-Cola, Heineken, Orbit, emmezeta Cineplexx Promenada a koji će trajati na Trgu slobode sve do 29. decembra 2019. godine.

“Novosadski Winter Fest” glasovima publike iz celog sveta proglašen je jednim od 10 najboljih božićnih marketa u Evropi, čime se automatski kandidovao za izbor za najbolji božićni market u Evropi 2021. godine o čemu više možete pročitati OVDE.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici – Novosadski Winterfest