Početna Kultura Premijera filma “Ničije dete” u Novom Sadu

Premijera filma “Ničije dete” u Novom Sadu

0

image4
Sinoć je u velikoj sali bioskopa “Arena Cinplex” premijerno prikazan debitantski film Vuka Ršumovića “Ničije dete”. Nakon odgledanog filma, publici se predstavila glumačka ekipa koja je dobila veliki aplauz. Na veliku žalost publike glavni junak Denis Murić, nije prisustvovao premijeri filma iz opravdanih razloga. Za produkciju ovog filma zadužen je bio Miša Mogorović, a scenario i režiju radio je Vuk Ršumović koji nije krio svoje zadovoljstvo:

“Film je snimljen po istinitom događaju, a kraj sam promenio, jer sam želeo, a i nekako to baš tako video. Nije bilo teško raditi ni sa decom, a ni sa životinjama, u ovom slučaju sa vukovima. Publika je za sada oduševljena i jako sam srećan zbog toga.”

image1
Jedan od glavnih junaka filma, Pavle Čemerkić koji je igrao Žikicu, otkrio je za naš portal:

“Lako je bilo snimati jer je Vuk bio super prema nama. Takođe, značilo nam je što smo mladi a niko nas nije silio već su nam se sa razmevanjem obraćali. Najupečatljivije scene bile su mi tuče u filmu i kada je Denis ujedao dečaka jer je mene udario. Nije mi bilo teško da snimam ni sa Denisom, vršnjaci smo i jako smo se zbližili sada se čak i družimo. Meni je ovo prvi film i jako sam srećan i zadovoljan kako je prihvaćen od strane publike.”

image2

Autor i foto: Ivana Knežević, Ns hronika