Početna Kultura Premijera predstave “Hepi end” u ponedeljak u SNP-u

Premijera predstave “Hepi end” u ponedeljak u SNP-u

0

Predstava “Hepi end (projekat Egzodus)” premijerno će biti izvedena u ponedeljak, 1. oktobra na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta.

Nakon predstave “Ilustrovana enciklopedija nestajanja” Božidara Kneževića, Drama SNP-a priprema još jedan komad prema tekstu ovog domaćeg pisca. Novu predstavu režira Predrag Štrbac, koji je radio i scenografiju. Dramatizaciju potpisuje pisac Božidar Knežević, kostimografkinja je Ivana Jančić, za scenski pokret je zadužen Saša Krga.

U podeli su (i tumače više uloga): Sonja Damjanović, Lidija Stevanović, Dušan Jakišić, Olivera Stamenković, Grigorije Jakišić, Ljubiša Milišić i Una Đelošević, glumci, i Aleksandar Bahun, muzičar.

Komad problematizuje više savremenih priča o sudbini naših ljudi koji odlaze iz svoga doma, vođeni željama i snovima, u potrazi su za boljim životom i obećanom zemljom…

Početak predstave je u 21:30 časova.

Reprizna izvođenja su 2. i 3. oktobra s početkom u 20:30. Ostala izvođenja su 6, 7. i 19. novembra i 4. decembra. Ulaznice za sva izvođenja su u prodaji na Biletarnici SNP-a

Izvor: 021
Foto: SNP/S.Doroški