Početna Sport “Voša” gostuje u Kuli, “Spartak” formalni domaćin

“Voša” gostuje u Kuli, “Spartak” formalni domaćin

0

Šef stručnog štaba “Vojvodine” Dragomir Okuka izjavio je da će njegova ekipa ići na pobedu protiv “Spartaka”, u predstojećem 58. vojvođanskom derbiju.

Posle dve uzastopne pobede, sa “Voždovcem” u prvenstvu i “Teleoptikom” u kupu, raspoloženje u “Vošinom” taboru je znatno bolje nego ranije.

Prema rečima šefa stručnog štaba “Vojvodine” Dragomira Okuke, “Stara dama” će pokušati da ostvari i treći vezani trijumf.

– Stereotip da nas čeka teška utakmica za nas nije stereotip, već realnost, jer za ovu “Vojvodinu”, u ovom momentu, nema lakih mečeva. “Spartak” je trenutno u krizi, ali to je ekipa koja vredi daleko više od tih sedam bodova, te je samo pitanje vremena kada će ponovo početi da pravi dobre rezultate. Što se nas tiče, od svih 11 igrača koji budu istrčali na teren, očekujem maksimalan angažman. Iza sebe imamo dve pobede bez primljenog gola, koje su ostvarene dosta teško, ali su ipak pobede i one vraćaju samopouzdanje igračima. Nadam se da ćemo, uz zalaganje, borbenost i evidentnu disciplinu u igri, ovoga puta pokazati i nešto više, te da ćemo napraviti dobar rezultat – rekao je Okuka.

Svi povređeni igrači su i dalje van stroja, osim Ezea koji će konkurisati za tim.

Meč između “Spartaka” i “Vojvodine” igra se danas od 15 časova na stadionu “Milan Sredanović” u Kuli, a fudbalski klub “Vojvodina” je za sve svoje navijače koji su vlasnici sezonskih ulaznica obezbedio besplatan prevoz na ovu utakmicu.

Autor: FK Vojvodina
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić