Početna Kultura Premijera predstave “Teenage story – Istine o odrastanju”

Premijera predstave “Teenage story – Istine o odrastanju”

0

IMG_1453818717
Predstava “Teenage story – Istine o odrastanju” biće izvedena večeras na Sceni Pedagoške akademije (Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača, Petra Drapšina 8).

Predstava “Na tragu Nušića – Teenage story” po tekstu Nikole Zavišića rezultat je pozorišne radionice “Glumac je glumac…”, a govori o problemima i istinama o odrastanju. Ovo je uzbudljiva i stvarna priča o četvoro trinaestogodišnjaka koji prolaze kroz burno razdoblje života – seksualno i psihičko sazrevanje. Komad je namenjen tinejdžerima i odgovara na veliki broj bitnih pitanja koja pubertet donosi.

Uloge tumače: Tea Bulatović, Anastasija Grozdanović, Nikola Risteski, Jovan Sibinčić, Miloš Macura, Ana Gligorijević, Strahinja Tijanić, Milica Filipović, Olivera Popović, Jovana Ždero i Aleksandra Vučković, u dok su mentori Nenad Pećinar i Severina Prostran Miletić.

Radionicu i predstavu je organizovao i realizovao Dečiji kulturni centar uz pomoć Fondacije Deci na dar, a sufinansirane su od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine Vojvodine i Uprave za kulturu grada Novog Sada.

Predstava će početi u 19:30 časova, a ulaz je slobodan.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo