Početna Kultura Privremena izmena režima saobraćaja zbog održavanja književnog festivala

Privremena izmena režima saobraćaja zbog održavanja književnog festivala

0
Foto: NSEPK – J. Ivanović

Zbog održavanja mini književnog festivala Podgrađe Booktown određuje se privremena zabrana saobraćaja u Beogradskoj ulici, u Preradovićevoj ulici od Beogradske ulice do skretanja za Petrovaradinsku tvrđavu, u Štrosmajerovoj ulici, u Ulici prote Mihaldžića, u Ulici Lisinskog i i u Ulici Vladimira Nazora u Petrovaradinu.

Privremeno će biti izmenjene trase linija javnog gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika br. 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63 i 64, u oba smera, tako da se u izmenjenom delu, u smeru iz Novog Sada – od Trga vladike Nikolaja u Petrovaradinu pruža Kameničkim putem, Kejom skojevaca i Reljkićevom ulicom do raskrsnice sa Preradovićevom ulicom i dalje postojećom trasom, a u smeru iz Petrovaradina – od raskrsnice ulica Reljkovićeve i Preradovićeve, Reljkovićevom ulicom, drumsko-železničkim mostom, Venizelosovom ulicom, Beogradskim kejom i Trgom neznanog junaka do raskrsnice sa Bulevarom Mihajla Pupina i dalje postojećom trasom.

Na izmenjenom delu trase linija biće korišćena postojeća stajališta drugih autobuskih linija i po potrebi postavljena autobuska stajališta.

Privremena izmena režima saobraćaja važi od subote, 18. septembra u 6 časova, do ponedeljka, 20. septembra u 5 časova.

Autor: NSHronika
Foto: NSEPK / J. Ivanović